Otevření Skellige

Otevření Skellige

Po více než pěti letech otevíráme první novou lokaci pro volnou hru: souostroví ležící na jihozápad od Novigradu, známé jako Skellige. Na co se můžete těšit?

  • Nová kultura a prostředí s možností založení obydlí
  • Tři zpřístupněné ostrovy (Ard Skellig, Undvik a Hindarsfjall)
  • Nové větší město – Kaer Trolde
  • Zakázky na monstra
  • Nově vytvořené postavy si nyní mohou vybrat, zda začnou svou hru v Redánii nebo na Skellige

Cestování z pevniny na Skellige a zpátky

Otevřené lokace ve volné hře

Jak jistě víte z našeho fungování běhu času, náš herní čas imituje běh času reálného. Jeden herní den (HD) však trvá 14 dní reálných. V praxi to znamená, že jednotlivé herní dny mezi sebou mohou mít mezery velké tak, jak se vám to hodí pro váš osobní příběh (je tedy na vás, zda jeden HD pro vaši postavu navazuje na druhý, nebo jestli mezi nimi uděláte mezeru 14 dní). Důležité je, že ikdyž za určitou dobu odehrajete jen pár dní, čas neúprosně plyne dál a mění se roční období. Herní dny slouží víceméně jako události, které vytrhují postavy z každodenní rutiny.

Právě z tohoto důvodu nepovažujeme za problém, pokud vaše postava jeden HD začne hru v Redánii a v následující HD ji začne na Skellige. Pamatujte však na to, že plavba lodí z Redánie na Skellige zabere alespoň 5 dní a hodí se to zmínit. Pokud jste povoláním čaroděj, smíte takto mezi herními dny zmínit jako metodu přesunu podstatně rychlejší teleport, pokud se však chcete přemístit ve stejný HD ze Skellige do Redánie či naopak, je potřeba si na to hodit.

Pro potřeby takového cestování jsme poupravili kouzlo ⚜ Teleportace

Skellige se hemží monstry

Zdá se, že když jde o zakázky, v Redánii si zaklínači poslední dobou docela konkurují. Proto by se některým z nich mohl vyplatit výlet na Skellige. Na Ostrovech lze totiž na různých vývěskách najít kontrakty na nové potvory.

 

Doufáme, že se vám nové lokace i příležitosti ke hře budou líbit.

Sygnia, Belan & Elaine