3. aktualizace – rasy a spolupráce

3. aktualizace – rasy a spolupráce

Vážení čtenáři,
je tu další neděle a my Vám opět přinášíme pár novinek z tvorby hry. Tou největší je přibližné datum spuštění webu, kterým je v momentální situaci zhruba konec dubna. Nechceme ale zbytečně něco slibovat, konkrétní datum se proto objeví až v některé z dalších aktualizací. Naši budoucí vypravěči a moderátoři se do hry samozřejmě podívají o něco dříve, aby si vše včas pročetli a vyzkoušeli.

Jelikož jsme si nyní již jistí, že se hra opravdu rozjede, jsme nově otevřeni spolupráci s jinými weby ve formě výměny ikonek, které budou umístěny dle dohody buď v patičce našeho webu, nebo na speciální straně věnované partnerům (s možností zveřejnění nejen ikonky, ale i krátkého popisu Vašeho webu). Pokud vlastníte tematicky podobný web (tématika typu Zaklínač, fantasy, RPG apod.) a možnost spolupráce Vás zaujala, nestyďte se nám ozvat do návštěvní knihy.

Možná Vás také zajímá, za jaké rasy bude možné na našem fóru hrát – pokud ano, můžeme Vám už teď prozradit, že mezi základní hratelné rasy budou patřit lidé, elfové, trpaslíci, půlčíci a gnómové. Na všechny rasy budou při registraci kladeny stejné nároky, všechny tedy budou vhodné jak pro zkušenějšího hráče, tak pro hráče začátečníka. Ne všechny však budou moci vykonávat stejná povolání, o kterých se více dozvíte v další nedělní aktualizaci.

Hezký nedělní večer,
Admin Tým

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *