Patch notes

Patch notes

A je to zase tady!

Pár upozornění.

První se týká spíše těch, co na fóru ještě nehrají. Neschválené karty v registracích se po měsíci bez úpravy mažou. A stejný osud čeká účty bez karet, o které nikdo víc než tři měsíce nejeví zájem. Pokud jste tedy někdo z oné březnové vlny nováčků a máte stále zájem přidat se mezi nás, bylo by dobré se na fórum alespoň občas přihlásit, abychom si byli toho zájmu vědomi. Samozřejmě, pokud se už stane, že bude účet smazán, není problém založit si jiný.

Další upozornění je pro hráče, kteří se účastní eventů a questů. Vypravěčem vedené příběhy mají mít v každém případě přednost před volnou hrou! Samozřejmě nevadí, když nemáte na psaní do questů den nebo dva náladu, pokud ale týden nenapíšete a přitom budete „fretkovat“ za tři své postavy jinde, může to mít své následky. Hlavně na bodové odměně.

Také bych rád uvedl nové pravidlo pro psaní příspěvků. Nadepisujte prosím ve svých postech, kde přesně v lokaci se vaše postava nachází. Usnadní to orientaci především pokud se v topiku nahromadí více postav najednou a ještě při tom budou přebíhat od jednoho stolu k druhému. Také je záhodno nadepisovat u hodů na co přesně a kolika kostkami si hážete (platí to hlavně pro modlitby a kouzla).

V platnost také přichází nové podmínky kolem dovedností – znalosti jazyků konkrétně. Lze si to celé přečíst v příslušných tématech – Nová postava a Dovednosti a kostky. Všichni, kdo nové pravidlo nesplňují jsou povinni si body při první příležitosti doplnit! Naopak, pokud má někdo rozděleno více bodů než chce/potřebuje, může si je odebrat a rozdělit jinak. Samozřejmě to musí dostatečně vyznačit ve změnách.

V druhém zmiňovaném tématu se navíc dočtete o mírných změnách a upřesněních týkajících se soubojů! Doporučuji přečíst všem hráčům, už jen proto, aby si celý systém po čase připomněli :P. Hlavně část týkající se vypravěčem vedených příběhů a „Boss-fightů“ v nich.

No, to by snad mohlo být pro dnešek vše, a na co se zapomnělo, řekne se zase příště.

Zenn

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *