5. aktualizace – herní lokace

5. aktualizace – herní lokace

Vážení čtenáři,

přejeme Vám krásné nedělní ráno a přicházíme s další mini-aktualizací, tentokrát na téma herních lokací. Jak jsme Vám již přiblížili v úvodu, hra bude rozdělena na dvě herní sekce – tzv. questy (dobrodružství), samostatné herní epizody vedené vypravěči, a volnou hru určenou pro každodenní interakci mezi postavami. Ve volné hře i v questu bude možné hrát zároveň, a to v případě, kdy takovým hraním nebude narušen logický běh příběhu.

Zatímco v questech bude moci postava navštívit v podstatě celý Sapkowskiho svět, ve volné hře bude omezena konkrétními lokacemi. Nemusíte mít ale žádné obavy – k dispozici Vám bude téměř celá Redánie, navštívit tak budete moci jak různé podniky svobodného města Novigrad, tak se i projít třeba po univerzitním parku Oxenfurtu.

Co se týče tempa volné hry, jeden herní den budou představovat dva týdny reálné, avšak koloběh roku bude totožný s naším – herní roční období se tedy bude vždy překrývat s obdobím reálným. Questy budou mít rychlost hry udanou vždy na začátku hry vypravěčem.

Hlavní odměnou za odehrané questy budou dovednostní body, které si hráč bude moci rozdělit do schopností své postavy. Jak to s těmi schopnostmi, dovednostmi a hody kostkou vlastně bude si přiblížíme zase v další nedělní aktualizaci.

S přáním hezkého zbytku víkendu,

Admin Tým

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *