Anketa: Zaklínačské školy

Anketa: Zaklínačské školy

Vážení hráči,

počítačové hry studia CD Project Red přinesly do Sapkowskiho Zaklínače mnoho nových prvků a výrazně obohatily historii Geraltova světa. Jedním z takových prvků bylo rozšíření množství zaklínačských škol, jejichž zástupce je na Kontinentu možné potkat: k původním knižním třem – škole vlka, kočky a gryfa -, přidali tvůrci PC her další trojici, a to školu zmije, medvěda a mantichory.

Členy prvních čtyř už na fóru potkáváte, za poslední dvě až dosud nebylo možné hrát. Důvodem bylo zaprvé to, že podle oficiálního herního příběhu není naživu už žádný člen školy medvěda (a tedy nikdo, kdo by předával její učení), a zadruhé to, že v době vzniku našeho RPG ještě nebyl vydaný datadisk Krev a víno, který představil školu mantichory.

Někteří z Vás se nás však již na možnost hrát za zaklínače z dvou výše zmiňovaných škol několikrát ptali, a proto jsme se Vás, hráče, rozhodli přímo oslovit prostřednictvím ankety – konečné slovo v tomto ohledu bude tedy na Vás.  Vyjádřete se prosím v níže uvedené anketě, jestli byste uvítali možnost potkávat ve hře také zaklínače ze školy medvěda (původem ze Skellige, se zaměřením na těžké zbroje) a školy mantichory (pocházející z východu, se zaměřením na elixíry a jedy), nebo jestli byste byli raději, pokud by se v tomto ohledu hra držela předlohy.

Anketa bude uzavřena za 7 dní, tedy 17. 7. 2016.

[socialpoll id=“2373609″]

One Response

  1. […] bychom rádi uzavřeli anketu na téma zaklínačských škol, ve které 57% […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *