• AKTUÁLNĚ
  •  
    Obrázek
    203. Herní den - 22.07. - 04.08. Léto 1280 (Archiv počasí)
    Událost: žádná


    Žádané snad skoro všemi obyvateli konečně přišlo. Obloha se zatáhla, ochladilo se a na obloze se objevily blesky za zvuku mohutných hromů. Silné bouřky navíc provází intenzivní déšť, který ovšem přináší kýženou vláhu vyprahlé zemi. Na některých místech ovšem přívalové deště způsobily rozlití místních říček do okolí. Zdá se, že letos v létě jde počasí z extrému do extrému.

    Teploty ve dne kolem 22 °C, v noci kolem 17 °C. Na Skellige je cca o 5 °C méně a je větrněji.
     
  • Témata
    Příspěvky
    Poslední příspěvek
  • Témata
    Příspěvky
    Poslední příspěvek
  • Témata
    Příspěvky
    Poslední příspěvek
  • Žádné nové příspěvky Vývěska
    Na celém Kontinentě se snad nenajde jediná vesnice, kde by někde u cesty nestála ošuntělá dřevěná vývěska s přibitými vzkazy a inzeráty. I začínající dobrodruh dokáže mezi výhodnou nabídkou slepičích vajec a přisprostlou milostnou poezií snadno najít zakázku, ze které by mohla koukat slušná odměna, ať už jde o pomoc s nestvůrou, nebo například hledané zločince.
    Prostor pro herní oznámení. Události, situace ve hře, vyvěšené zakázky.
    3 Témata
    6 Příspěvky
    Poslední příspěvek Miniquesty
    od Vypravěč Zobrazit poslední příspěvek
  • Žádné nové příspěvky Eventy
    Svět je neustále v pohybu. Vyvíjí se, posunuje se směrem kupředu, někdy je možno pozorovat i kroky opačným směrem. Vždy se ale okolo nás určitým způsobem proměňuje. A někdy se k událostem, které mění chod celého světa, zvláštním řízením štěstěny připletete i vy...
    V tomto fóru probíhají hry vedené vypravěčem. Při hře v eventu není možné hrát současně ve volné hře a naopak, pokud nebyla ohlášena výjimka.
    0 Témata
    0 Příspěvky
    Žádné příspěvky
  • Žádné nové příspěvky Questy
    Malé příběhy tvoří svět okolo nás. I v té nejzapadlejší vísce po chvíli pátrání i vy jistě narazíte na události hodné vaší pozornosti. Ať už jde o místní záhadu, zakázku na monstrum v sousedovic sklepě, nebo obyčenou sezónní pomoc na poli. Každý si jednou přijde na své.
    V tomto fóru probíhají hry vedené vypravěčem. Questy je možné hrát paralelně s hrou v eventu nebo volné hře.
    5 Témata
    303 Příspěvky
    Poslední příspěvek od William Gavin Zobrazit poslední příspěvek
  • Žádné nové příspěvky Osobní hry
    Každého z nás občas potká ta chvíle, kdy mu okolnosti nedovolují příliš aktivně hrát. Stav, ve kterém nechce zdržovat vypravěčem vedené příběhy a zároveň nestíhá následovat nastavené tempo plynoucích herních dní, ale přitom nechce své oblíbené postavy nechat ladem. Nebo si možná jen chce zahrát něco, co mu okolní sekce nedovolují - třeba scény z minulosti, nebo snad dobrodružství za hranicemi Redanie...
    V tomto fóru probíhají hry bez vedení vypravěčem. Žádoucí jsou především hry v jednom až třech hráčích a to po domluvě s vedením.
    27 Témata
    322 Příspěvky
    Poslední příspěvek od William Gavin Zobrazit poslední příspěvek
  • Témata
    Příspěvky
    Poslední příspěvek
  • Žádné nové příspěvky Novigrad
    Novigrad je přístavní svobodné město ležící v deltě řeky Pontar, s typickou architekturou zděných domů a dlážděných ulic. Původně malé elfské město dnes čítá téměř 30 tisíc obyvatel a díky nepřebernému množství manufaktur, cechů, trhů, divadel, svatyní a hospod může být směle považováno za kolébku a soudobé centrum kultury. V současnosti se řadí mezi ekonomické konkurenty Koviru.
    Subfórum: Domy
    13 Témata
    230 Příspěvky
    Poslední příspěvek od Leama Zobrazit poslední příspěvek
  • Žádné nové příspěvky Oxenfurt
    Oxenfurt je jedním z kulturně i ekonomicky nejvýznamnějších měst Redánie. Nachází se na severním břehu řeky Pontar, jižně od Novigradu a zhruba tři sta mil západně od Tretogoru, hlavního města země. Co se architektury týče, může návštěvník obdivovat typicky špičaté střechy a úzké uličky, opravdovým klenotem města je však působivá Oxenfurtská univerzita, výspa vzdělání a alma mater velkého množství učenců a umělců. V současném válečném stavu se hovoří o jejím uzavření.
    Subfórum: Domy
    12 Témata
    140 Příspěvky
    Poslední příspěvek od Leo Zobrazit poslední příspěvek
  • Žádné nové příspěvky Větrná pole
    Jako Větrná pole označujeme vinařskou oblast nacházející se na jihu Redánie. Hraničí se svobodným městem Novigrad a na jihu sousedí s bývalou temerskou provincií Velen. Krom pozemků různých významných a bohatých rodin se zde nalézá také množství vesnic, zemědělských usedlostí, vinic a lesů. Válkou nezničená krajina se pyšní mnoha přírodními krásami a málokomu neučarují její rozkvetlé louky, půvabné lesní mýtiny a sluncem zalitá pšeničná pole.
    Subfórum: Obydlí
    14 Témata
    572 Příspěvky
    Poslední příspěvek od Illine Zobrazit poslední příspěvek
  • Žádné nové příspěvky Skelligské ostrovy
    Skellige je souostroví ležící přibližně pět dní plavby jihozápadně od Novigradu. Šest ostrovů je domovem sedmi klanů, sjednocených pod králem voleným jarly. Ostrované mají vlastní kulturu, jazyk i měnu, jsou houževnatí, soupeřiví a nezřídkakdy také tvrdohlaví. V jejich společnosti panuje rovnoprávnost mezi muži a ženami a nelidé se dočkají mnohem větší tolerance než v Redánii. Skellige je drsný kraj, plný skalnatých útesů, divokých lesů a vysokých hor. V divočině snadno narazíte jak na nebezpečnou zvěř, tak na monstra.
    Subfóra: Kaer Trolde, Obydlí
    8 Témata
    159 Příspěvky
    Poslední příspěvek od Kai Meleagris Zobrazit poslední příspěvek
  • Témata
    Příspěvky
    Poslední příspěvek
  • Diskuse
    Prostor pro publikaci vlastní umělecké tvorby všeho druhu a sdílení herního soundtracku.
    1 Témata
    1 Příspěvky
    Poslední příspěvek od Vypravěč Zobrazit poslední příspěvek
  • Mimoherní akce
    Akce pro zábavu, ze kterých lze vytěžit i něco málo bodů.
    0 Témata
    0 Příspěvky
    Žádné příspěvky

Přihlásit se  •  Registrovat

Kdo je online

In total there are 42 users online :: 0 registrovaných, 0 bots, 0 skrytých and 42 hostů (založeno na uživatelích aktivních během posledních 5 minut)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 73 uživatelů dne 10 úno 2024, 20:21

Statistiky

Právě je 27 črc 2024, 03:42
Nejvíce zde současně bylo přítomno 73 uživatelů dne 10 úno 2024, 20:21

Celkem příspěvků 4088 • Celkem témat 285 • Celkem zaregistrovaných uživatelů 127 • Nejnovějším uživatelem je Jamesrum